Välkomna till terminstarten för Lidköpings Biodlarförening

Hej alla,
hoppas ni har det bra!

Nu är det dags att starta upp vårens aktiviteter i Lidköpings Biodlarförening.
Tyvärr håller pandemin oss fortfarande i ett ”järngrepp” och vi vet inte så mycket om vad som kommer att hända framöver.
Visserligen har ju vaccineringen äntligen kommit igång och på sikt hoppas man ju att det hela ”klingar av” så att vi kan återgå till ett ”normalt liv”. Men där är vi inte ännu, och så sent som igår kunde vi höra att det även kunde komma en s.k. ”Tredje våg” framöver, med stor smittspridning osv, så vi kan bara konstatera att vi fortfarande får leva med och respektera de restriktioner som gäller just nu.

Detta innebär att vårens program påminner om det vi hade i höstas, nämligen att våra torsdagsmöten kommer att genomföras digitalt via nätet. Sen får vi som sagt följa vad som händer i samhället och anpassa vårt program efter detta.
Men just nu är det alltså digitala träffar som gäller.

Vårens program hittar du på startsidan eller under ”Aktiviteter”.

Ha det så gott och jag hoppas att vi ses på nätet!

Hälsningar
Styrelsen för Lidköpings Biodlarförening
(genom Lennart Hellmén)