Torsdag 18 augusti – Uppstartsmöte, hämtning av Bifor, lyft av container mm

Hej alla,
lite information om vad som händer i bigården nu på torsdag den 18 augusti

Uppstart
Kl 18.00 – Uppstartsmöte för hösten. Vi bjuder på fika!

Bifor och socker
Från kl 17 (ca) kommer Bengt från Falköping med Bifor och socker till alla som har beställt detta.Vi räknar med att alla ni som har beställt kommer och hämtar era hinkar osv för vi har ingen plats att ställa undan detta.
Ingen betalning på plats utan faktura kommer att skickas till er.

Vi behöver hjälp!Nu har containern kommit till bigården. Den ligger nu på en släpkärra och måste lastas av. Det är rätt tunga grejer, så vi behöver hjälp av några starka armar att lyfta den från kärran! Blir vi några stycken blir det lättare att lyfta! Så vi vore tacksamma om några kunde ställa upp och hjälpa till med att lyfta av den!Ev. kommer den även att monteras ihop under kvällen.

Studieresa Göteborg
Ni som inte har anmält er till Göteborgsresan den 27 augusti, gör detta snarast!
Kontakta Marita Bengtsson. Det går bra att anmäla sig i bigården på torsdag,

mvh
Vi ses på torsdag i bigården!
/Styrelsen