Många slöt upp till grillkvällen

Foto: Ferdinand Mican

Foto: Ferdinand Mican

I torsdags, den 20 juni, var det traditionsenlig grillkväll i bigården för medlemmar och familjer. Ett 30-tal personer hade tagit sig till Råda denna kvällen för att avnjuta grillad kassler med potatissallad.

 

 

DSCN2233Innan vi satte oss till bords sade Gunnar Karlsson några minnesord om vår medlem Egon Andersson som avled under veckan, och en tyst minut hölls för att hedra Egon. Ingvar Ekelund läste därefter några versrader ur ”De sista ljuva åren”.

 

 

Nu fortsätter våra torsdagsträffar i bigården, men det kommer inte att serveras något kaffe, utan var och en tar med sig vad man vill ha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.