En reaktion på “Berts nya hemsida – Insemtech

 1. Ingvar Pettersson

  Hej Bert,
  Tack för en intressant hemsida som blir en värdefull hjälp för vetgiriga.
  Jag minns med glädje och tacksamhet när jag började mina försök i inseminereringsteknik och besökte dig tillsammans med några andra entusiaster på 1970 – 80-talet. Jag har fortsatt med verksamheten dock i blygsam skala för eget behov och kanske mest för att det är en intressant och oförutsägbar upplevelse.
  Trots många års arbete och litteraturstudier på nätet med råd och anvisningar från såväl svenska som utländska odlare tycker jag nog att det svåraste momentet är könsmogna drönare där jag förundrar mig över hur många drönare som aldrig verkar bli könsmogna. Trots noga koll på startpunkt och samhällets status och kvalitet och hänsyn till vädret och dragväxterna blir det alltför många omogna drönare som måste kasseras.
  Jag skäms inte för att ställa frågan som du naturligtvis har fått tidigare: Vad är ditt bästa råd ?
  Du är naturligtvis upptagen med viktigare uppdrag men jag blir aldrig klok på detta spörsmål.
  Vänliga hälsningar
  Ingvar Pettersson
  Gustavsberg
  Gustavsberg

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.