Uppstartsmöte i bigården Råda

På torsdag den 24 april kl 18.00 har vi uppstartsmöte i bigården Råda. På programmet står allmän städning, krattning mm. Ta gärna med egen lövräfsa, lövblås eller vad du nu har. Efter städningen bjuder föreningen traditionsenligt på grillad korv.

I programbladet står att vi även skall ta nosemaprover. Tyvärr är Bert Thrybom uppbokad på ett annat möte denna kväll. Istället kommer vi att göra nosematester vid nästa möte, den 8 maj. Ni som vill göra nosematester på era samhällen, ta ca 60 bin från varje samhälle, frys ner dessa och ta med dem till mötet den 8 maj.

Varmt välkomna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.