Nu finns det honungskärl för utlån i bigården.

Hej alla biodlare!Nu finns det honungskärl för utlån i föreningsbigården.

Richard Brolin (ny depåföreståndare) och Roland Eriksson vill poängtera att de sköter all utlåning och att ingen lånar kärl på egen hand! Detta för att de skall kunna ha ordning och reda på vem som lånat vad.

Lämpligen kan torsdagar vara en bra dag att hämta kärl och vill man som låntagare vara säker på att Richard eller Roland är där går det bra att ringa eller maila i förväg eftersom de inte kan garantera att de är där varje torsdag.

Telefon till Richard Brolin: 0706-692872
Mailadress: richard.brolin@biodlarna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.