Kursstart – Nybörjarkurs i biodling våren 2017

Är du intresserad av biodling?

Den 7 mars  2017 startar vi en nybörjarkurs i  Vuxenskolans lokaler i Lidköping. Du anmäler dig till kursen via Studieförbundet Vuxenskolans hemsida.  Där hittar du även lite mera information om kursen.

Varmt välkommen!!

 

 

2 reaktion på “Kursstart – Nybörjarkurs i biodling våren 2017

 1. Kenny Olausson

  Jag anmäler mig gärna till nybörjarkursen i mars.
  Vill gärna ha ett svar som bekräftar att jag kommer med, tack.

  Svara
 2. Annelie

  Skulle gärna gå den här kursen. Problemet är att jag redan har en annan kurs just tisdagar 18.30-20. Det finns inte möjlighet att ha den en annan tidpunkt? Antingen att den slutar senast 18.15, eller börjar efter 20.15?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *