Besök av Bräddegårdens gäster

Tisdagen den 6 oktober
Det är inte bara elever från Råda skola som besöker Lidköpings Biodlareförening. Nej tvärtom, även gäster på Bräddegårdens äldreboende hittar vägen till vår fina föreningsbigård.
Tyvärr har de sistnämnda inte lika mycket spring i benen som de förstnämnda. Som tur är så har Lidköpings Vintersportklubb hittat en lösning på detta. Medlemmarna i föreningen som har verksamheten i Råda körde gäster från ålderdomshemmet i rullstol så att de fick komma ut i naturen.
I tisdag var det även perfekt väder. Solen sken och det var hög, klar luft men tyvärr bara 10 grader varmt. Det gjorde dessbättre inget för damerna var ordentligt invirade i varma kläder. Och Vintersportklubbens medlemmar blev ju varma av att skjuva rullstolarna.

Ingvar, Leo och Ferdinand ställde upp för Biföreningen och berättade initierat om biodling. Aktiviteten var tydligen uppskattat och vi i Lidköpings Biodlareföreningen ställer gärna upp om vi kan berätta om våra nyttiga husdjur.

Bilderna nedan är klickbara till större format.
Foto: Ferdinand Mican
151006_1 151006_2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.