Oxalsyra/Ättika samt kompletterande uppgifter angående inlämning av vax och ramar

Rättelse
du behöver inte lägga dina adressuppgifter etc i ett medföljande kuvert när du lämnar in ditt vax/dina ramar på torsdag. Numera för man in dessa uppgifter direkt på en lista som finns tillgänglig vid inlämningen. Dock ska alla kollin du lämnar in märkas upp tydligt med ditt namn.

Oxalsyra / Ättika
Du som ev vill beställa oxalsyra och ättika kan göra detta genom att själv kontakta Töreboda, så tar vi med detta tillbaks när vi har lämnat vaxet.
OBS att fakturan ska skickas till dig personligen och INTE till biodlarföreningen. Däremot måste du uppge att Lidköpings Biodlare kommer och hämtar dina beställda varor fredagen den 15 oktober, så se till att beställ i god tid innan fredag!
Oxalsyran / ättikan kan sedan hämtas hemma hos Marita alternativt hämtas vid årsmötet den 11 november.

mvh
Lennart och Marita