Föreningen besökte Götene biodlare

Besök hos Götene Biodlareförening

Besök hos Götene Biodlareförening

Måndagen den 26 augusti gjorde föreningen ett besök hos Götene biodlareförening, Ett 15 tal personer samlades uppe i bigården Råda för gemensam avfärd till Husaby, där Götene biodlare har sin föreningsbigård. Efter en presentation av föreningen och rundtur bland kupor och klubbstuga bjöds vi på kaffe med dopp som kunde avnjutas i det fria, denna härliga sensommarkväll. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till Götene biodlare för en trevlig kväll hos er!

Fler bilder från besöket hittar ni här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.