Nu är vi igång!

Den 6 februari var det terminstart för Lidköpings Biodlarförening på Vänermuseet. Innan vi satte oss tlll bords för att gå igenom vårens program fick medlemmarna tillfälle att se utställningen ”Skaraborg som skafferi”, där vi själva deltar med en monter.

1

Efter rundvandringen på utställningen blev det kö till kaffet.

Uppslutningen denna ”uppstartskväll” var stor, ca 30 personer, så det blev trångt kring bordet och vi fick ta till extrastolar så att alla skulle få plats.  Riktigt roligt var det också att vi hade besök av ett antal nya blivande biodlare som inom någon vecka skall påbörja sin grundkurs i biodling. Vi önskar dem lycka till med detta och hälsar dem välkomna på våra kommande veckomöten för att ta del av föreningens program under våren.

3

Ikväll var det trång kring bordet. Kul med en sådan stor uppslutning.

4

Ett trevligt uppstartsmöte med mycket diskussioner kring bordet.

Nästa vecka träffas vi åter som vanligt på kaffekvarnen för att påbörja vårens program. Vi hoppas på en god uppslutning även då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.