Inköpsresa till biredskapshandlare

När vi hade våra sista träffar innan årsskiftet diskuterade vi om det fanns ett intresse att prova någon annan biredskapshandlare än Töreboda i vår, för att få lite variation och se vad andra har att erbjuda. Styrelsen tog på sig att undersöka detta och återkomma med ett förslag.

Det förslag som vi nu lägger fram är att göra ett besök hos Jan Gustavsson (Värsås), som är återförsäljare åt LP:s biodling.
Resan är tänkt att genomföras den 27 mars och föjande gäller för denna resa:

  • Vi kommer att få 10% i rabatt på det vi förbeställer inför besöket. Rabatten gäller dock inte glasburkar, Bifor och vax.
  • För att Janne ska kunna sälja det vi vill ha måste vi beställa våra varor i god tid innan besöket, senast torsdag 13/3.
  • Kataloger från LPs kommer att finnas tillgängliga på torsdagsmötena. Vill man titta på hemsidan går det givetvis också bra www.lpsbiodling.se
  • Ingen kontanthantering sker på plats hos Janne utan alla köp sker mot faktura.
  • Beställningar görs enskilt till Janne, antingen på telefon mobil 070-560 07 06 eller mail: jan@svenskhonung.se
  • Uppge medlemskap I Lidköpings Biodlarförening och att varorna hämtas på vår gemensamma inköpsresa.
  • Vi vill påpeka att Janne inte har någon butik som i Töreboda, så det mesta måste alltså förbeställas!

Styrelsen presenterade förslaget igår på mötet (13/2), men eftersom inte alla medlemmar har tagit del av denna information samt att det igår var lite svårt att få en uppfattning om intresset för denna resa, eller om man hellre föredrar att åka till Töreboda, skulle vi därför vilja att ni går in och röstar på vilket alternativ ni föredrar.
Röstningen är helt anonymt och enligt samma princip som ni ibland ser i kvällstidningarna, ”Var det rätt låt som vann?” osv.
Sidan för att rösta är öppen fram till nästa torsdag den 20/2 då vi måste fatta beslut om vart vi skall åka,   Tack för att du hjälper oss med detta.

Ta mig till röstsidan!

Med bästa hälsningar
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.