Biodlarna (SBR) byter hemsida!

För information:

Hej
Vi är glada att kunna informera om att vi nu är i slutskedet av arbetet med vår nya hemsida och vi beräknar att lansera denna i början på juni.
Ett problem vi har haft på nuvarande hemsida, är att man har varit tvungen att ha olika inloggningsuppgifter till olika platser (en för Bibutiken, en för medlemsregistret, en för Bitidningen, en för Forumet osv), vilket vi nu har eliminerar på den nya hemsidan.

De inloggningsuppgifter som varje medlem har till Membit (medlemsregistret) kommer att gälla som inloggningsuppgift på vår nya hemsida framöver.
Dessa inloggningsuppgifter fanns med på den avi som skickades ut till alla medlemmar i oktober.
Har man inte tillgång till sitt lösenord kan man använda funktionen ”Glömt lösenord”, som finns på höger del av inloggningssidan. Detta förutsätter dock att man har en e-postadress noterad i systemet.

Här loggar du in till medlemsregistret:
https://www.membit.net/m4 member/login/18

Saknar du dina inloggningsuppgifter + att du inte har din e-postadress registrerad i medlemsregistret kan du kontakta den person som har hand om medlemsregistreringen i din förening.
För Lidköpings Biodlare är detta Lennart Hellmén, e-post: lennart.hellmen@gmail.com

Se alltid till att dina uppgifter i medlemsregistret är aktuella. Med hjälp av dina inloggningsuppgifter kan du själv logga in och ändra dessa. Se även till att registrera / uppdatera din e-postadress så att denna är aktuell, bl.a. just med anledning av att den kan behövas om du glömmer av dina inloggningsuppgifter. Då kan du alltid automatiskt få tillbaka dessa via mail.

I ett första läge är det bara distrikten som kommer att kunna ha sina hemsidor på vår plattform. Målsättningen är dock att vi ska kunna erbjuda de föreningar som också vill komma med här, möjlighet till detta under sensommar/höst. Mer information kommer längre fram.

När det gäller Forumet, som en längre tid inte haft ngn större tillströmning av besökare, har det beslutats att det inte kommer att finnas med när den nya sidan lanseras.

Vi hoppas att vår nya hemsida ska vara en bra hjälp för oss alla som jobbar för våra vänner Bina!

Med vänlig hälsning

Projektgruppen för ny hemsida

Anna Ahnér
Leo De Geer
Maj-Britt Järnvall
Terese Berger
Sara Nordmark-Frisk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *