Resa till Mantorp den 7 september

Hej,
den 7 september firar Mantorp 50 år (se mail nedan samt bifogad fil)
Om intresse finns kommer föreningen att ordna en resa dit. Blir vi tillräckligt många hyr vi en buss. I annat fall blir det samåkning i bilar. Föreningen står för resan.
Är ni intresserade att åka till Mantorp, kontakta i så fall Erik Pettersson, som håller i detta.
Mobilnr: 070-551 52 27
Erik behöver ha svar senast söndag 1 september!
==============

Hej alla biodlare i Skaraborgs Biodlardistrikt!

Hoppas sommaren med bina varit bra och att ni nu får skörda lite honung. Vi på Svensk Honungsförädling och Svenska Biprodukter vill med detta utskick bjuda in er och alla medlemmar till att fira vårat 50-årsjubileum (se bifogad annons i Bitidningen). Vi slår upp portarna kl 13:00 och kommer då visa hela vår anläggning.

Under denna dagen får ni möjlighet att besöka vårat nya labbrum där vi nu själva kan testa honung och göra pollenanalyser mm. Vi kommer även visa hur tappningen går till och hur hjärtat i produktionen nämligen processrummet ser ut. Ni kommer också få se vårat nybyggda lager med plats för 1500 ton honung samt träffa vår trevliga personal på plats. Efter rundturen bjuder vi på mat och underhållning. Så än en gång hjärtligt välkommen till Mantorp den 7/9

Bilaga: Mantorp 50 år